Over PGA Nederland

Hartelijk welkom bij PGA Nederland NV. Een jonge, ambitieuze en groeiende organisatie met een rijke historie, die een belangrijke plaats inneemt in de Nederlandse autobranche.

PGA Nederland is één van de grootste dealerholdings in Nederland en vertegenwoordigt 11 verschillende automerken. We zijn te vinden op meer dan 50 plekken in het land. PGA Nederland is de grootste Peugeot-, BMW/MINI- en Honda-dealer van Nederland. Daarnaast vertegenwoordigen wij de merken Renault/Dacia, Hyundai en Volkswagen/Audi. Recentelijk was er een uitbreiding met dealerbedrijven van Citroën en DS. Ook Elgersma, MKB Lease, NCT Car Trading en UAS Schadeherstel zijn onderdeel van PGA Nederland.

PGA Nederland NV is een dochteronderneming van PGA Motors met in totaal 317 dealerbedrijven in Frankrijk, Nederland, België en Polen. In 2001 kocht PGA Motors, de in 1878 opgerichte Nederlandse dealerholding Gebroeders Nefkens NV. Sinds 2009 wordt de naam Nefkens exclusief gebruikt voor de Peugeot-activiteiten en is de naam van de holding veranderd in PGA Nederland.

PGA Nederland streeft naar een leidende positie in de Nederlandse automobielbranche. Hierbij staan klanttevredenheid en medewerkerstevredenheid centraal. Echte toegevoegde waarde voor de klant kan immers alleen tot stand komen met en door tevreden medewerkers.

Dankzij een heldere netwerkstrategie, met voor elk merk dat PGA Nederland vertegenwoordigt een dedicated management team en een eigen identiteit, staan de dealerbedrijven van PGA Nederland dicht bij de klant. Waarbij merkbeleving en persoonlijk contact centraal staan.

Binnen PGA Nederland combineren we de voordelen van onze schaalgrootte met onze persoonlijke klantbenadering. Dat doen we door onze kennis en kunde uit de groep te bundelen en om te zetten in concrete klantproposities. Daarbij staat ook weer de persoonlijke benadering centraal. Concreet gaat het bijvoorbeeld om onze innovatieve producten en diensten zoals de Vehicle Health Check en de Autosfeer Verzekeringen. De kracht van lokaal ondernemen gecombineerd met de voordelen van een grote, sterke speler!